Deze Video gaat niet direkt over wapens maar u kunt zich een duidelijke voorstelling maken van hoe het werkt.
Gun Care wapenonderhoudsspray
"Wapenonderhoud spray"

Allround wapenolie met hoogwaardige eigenschappen:

- Reinigt, smeert en onderhoudt alle metaaldelen
- Verdringt vocht en beschermt tegen roest
- Lost kruit-, lood-, tombak-, koper- en  
  nickeloverblijfsel op
- Neutraliseert handzweet
- Uitstekende kruipeigenschappen; een dunne
  viscose bescherm film wordt opgebouwd, die niet
  uithardt en niet verhardt
- Bevat geen siliconen, teflon of grafiet
- Neutraal t.o.v. lakoppervlakken, leer, hout, rubber,
  plastic en textiel.
- Verhindert kortsluiting als contactspray
BRUNOX ® LUB & COR

stelt nieuwe normen. Wij hebben een zeer Hightech corrosieremmer en smeermiddel ontwikkeld.

Wij zijn ervan overtuigd dat BRUNOX ® LUB & COR onmisbaar is voor verzamelaar, jager en sportschutter.

Als vuurwapens worden gebruikt, opgeslagen of vervoerd worden in hoge vochtigheid of in agressieve klimatologische omstandigheden, moeten ze met een corrosieremmer behandeld worden die betrouwbaar is. BRUNOX ® LUB & COR maakt het mogelijk om het vuurwapen jaren te bewaren.

Vooral voor professionals, als de politie, militairen en jagers is het zeer belangrijk dat, wanneer het wapen niet gebruikt wordt maar wel wordt blootgesteld aan alle weersomstandigheden, ze niet elke dag schoon hoeven te maken.

BRUNOX ® LUB & COR beschermt tegen corrosie, voor ongeveer een jaar wanneer het wapen buiten onder een afdak staat. In de open lucht beschermd het voor  ongeveer een half jaar en binnenshuis maximaal 3 jaar.

BRUNOX ® LUB & COR vormt een zeer dunne viscoseachtige beschermende film van 5-10my, die niet verhard. Voordat u het vuurwapen opnieuw gebruikt verwijderd u de film met een zachte, absorberende doek. De loop moet volledig schoon zijn voor het afvuren.

BRUNOX ® LUB & COR is nog meer. Het voorkomt niet alleen corrosie, maar is ook een smeermiddel, een Hightech smeermiddel voor semiautomatische vuurwapens.

RUAG, Anschütz en Merkel hebben het gebruik getest op semiautomatische vuurwapens en waren zeer enthousiast.
Dit product is uniek en, zoals BRUNOX ® Gun Care Spray, een product met een goede prijs en kwaliteit verhouding. Het bevat geen silicone, geen PTFE en geen grafiet en verkrijg baar in een handige 125 ml Hightech spuitbus zonder drijfgas.
BRUNOX Wordt aanbevolen door:
is een speciaal BRUNOX product voor het schoonmaken van wapens zowel voor de jachtsport, schietsport als de wapenverzamelaar. BRUNOX is een Zwitsers kwaliteitsproduct.
De toevoeging TURBOLINE vermindert de glijweerstand van alle beweegbare delen en verzekert zo de functie van repeteer en automatische wapens, zelfs bij temperaturen tot -55 °C.
BRUNOX® Turbo-Spray® lost vet, organisch en mineraal vuil op.
BRUNOX® Turbo-Spray® bevat slechts 3% drijfgas (CO2) en heeft een vlampunt van 78 °C. Verkrijgbaar in 100 ml en 300 ml spuitbus en in 5 liter verpakking.
Hieronder de test uitslag van het Duitse Messenblad "Messer Magazin" klik hier voor de hele test.
Terug / Back